• Udlejning af malere – vikar til maleropgaver

  Udlejning af malere – vikar til maleropgaver

  Maler Vikar tilbyder fagudlærte malere og arbejdsmænd, som med kort varsel vil kunne rykke ud for at male for dig.

Malervikar

Udlejning af malere – vikar til maleropgaver

Har du opgaver, som kræver indsats af et team af dygtige malere? Eller søger du en maler vikar til en enkeltstående maleopgave? Maler Vikar tilbyder fagudlærte malere og arbejdsmænd, som med kort varsel vil kunne rykke ud for at male for dig.

Vores velkvalificerede malervikarer besidder en bred erfaring inden for malerfaget. Erfaringen kombineret med stor fleksibilitet betyder, at en malervikar fra Maler Vikar hurtigt vil kunne tilpasse sig eksisterende forhold på en ny arbejdsplads – såvel fagligt som menneskeligt.

Ved større, tidsbegrænsede entrepriser eller i forbindelse med afløsning omkring sygdom eller efteruddannelse hos dit nuværende medarbejderstab vil vores maler vikarservice være den optimale løsning for dig.

Når du bestiller en maler vikar hos Maler Vikar, slipper du for en række udfordringer. Du skal ikke tænke på forpligtende kontraktforhold for langtidsansatte osv. Og så behøver du ikke at tænke på sociale omkostninger omkring medarbejdernes sygdom og barsel. Hos Maler Vikar betaler du udelukkende for den effektive arbejdstid.

Vi klare det hele

Maler Vikar  tilbyder professionelle fagfolk, inden for malerfaget, med en bred vifte af kompetencer og faglig ekspertise:

 • Indeklima- og miljøvenlige malerløsninger
 • Coatings
 • Gulvmaling
 • Spartling af væg
 • Opsætning af filt (loft, vægge, facadepartier og træværk)

Fordele ved at bruge vores maler vikarer

Der er mange fordele ved at leje en maler vikar igennem Maler Vikar, Her kan bl.a. nævnes, at:

 • vi har fastansatte maler vikarer
 • vi har veluddannede og kompetente håndværkere
 • vi er fleksible
 • vores maler vikarer er Danske maler med svendebreve
 • vi er kvalitetsbevidste

Maler vikarer til gode faste priser

Hvis du ønsker at leje en maler vikar hos Maler Vikar, er du sikret gode faste priser. Du bestemmer selv, om du ønsker en fast aftalt time pris, eller om du hellere vil aftale en fast pris på hele arbejdsopgaven. Når du lejer en vikar hos Maler Vikar, skal du ikke tænke over feriepenge til vores vikarer. Det er inkluderet i den aftalte pris.

Lej en maler vikar her

Hvis du har brug for en vikar maler, så tøv ikke med at kontakte Maler Vikar. Vi står klar til at tage i mod din henvendelse på telefon 70 60 50 96 eller på vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Manpower

Manpower

Hos Maler Vikar.DK APS sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Malervikar

Malervikar

Udlejning af malere – vikar til maleropgaver. Har du opgaver, som kræver indsats af et team af dygtige malere?

Om Maler Vikar

Om Maler Vikar

Maler Vikar blev etableret i Frederikshavn i 2015 pga. efterspørgsel i markedet efter kvalificeret mandskab inden for Maler og byggeri.