• Om malervikar.dk

    Om malervikar.dk

    Maler Vikar blev etableret i Frederikshavn i 2015. Den store efterspørgsel i markedet efter kvalificeret mandskab inden for Maler og byggeri gjorde, at vi valgte at realisere den ide, vi længe havde haft i tankerne .

Om malervikar.dk

Maler Vikar blev etableret i Frederikshavn i 2015. Den store efterspørgsel i markedet efter kvalificeret mandskab inden for Maler og byggeri gjorde, at vi valgte at realisere den ide, vi længe havde haft i tankerne . Vi havde et klart mål om at skabe os et navn, der blev forbundet med særligt dygtige medarbejdere og en lydhørhed over for kunderne, som ofte skal bruge arbejdskraft fra den ene dag til den anden.

Samtidig var det vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vi var i øjenhøjde med vores medarbejdere. Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, og derfor er det essentielt at have en arbejdskultur, der er drevet af samhørighed, ansvarstagen og motivation.

Vi ønskede fra starten at basere vores virksomhed på nogle kerneværdier, som kunne bære virksomheden videre. Derfor har vi skabt en virksomhed, hvor professionalisme, grundighed, fleksibilitet og engagement er i højsædet på alle niveauer i virksomheden. Det er gået over al forventning, og med udgangspunkt i vores kernekompetence.

Manpower

Manpower

Hos Maler Vikar.DK APS sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Malervikar

Malervikar

Udlejning af malere – vikar til maleropgaver. Har du opgaver, som kræver indsats af et team af dygtige malere?

Om Maler Vikar

Om Maler Vikar

Maler Vikar blev etableret i Frederikshavn i 2015 pga. efterspørgsel i markedet efter kvalificeret mandskab inden for Maler og byggeri.