• Veluddannet Mandskab

    Veluddannet Mandskab

    Hos Maler Vikar.DK APS sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Veluddannet Mandskab

Hos Maler Vikar.DK APS sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd. Vi har en fast stab af erfarne og dygtige håndværkere, som vi løbende kan supplere med mandskab fra vores store database. Vores mandskabsgruppe består af faglærte Maler.

Vores kriterier:

  • Faglært arbejdskraft! Vi satser på faglært arbejdskraft med papirerne i orden for at sikre tilfredsstillende opgaveløsning.
  • Uddannelse! Vi sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar til alle typer opgaver inden for branchen.
  • Erfaring! Med en solid faglig og praktisk erfaring blandt vores medarbejdere sikrer vi det bedst mulige flow gennem alle arbejdsgange.
  • Menneskelige kvalifikationer! Vi lægger ikke kun vægt faglige kvalifikationer – Maler Vikar medarbejder forventes at være professionel, grundig, fleksibel og engageret.

Intern registrering

Vi har et internt registreringssystem, hvori medarbejdernes certifikater og kurser uploades. Dette sikrer, at vores medarbejderes kompetencer er opdaterede til de nyeste standarder og sætter os i stand til at matche indkommende opgaver med de bedst kvalificerede medarbejdere. For at garantere at vores medarbejdere har så gode og brede kompetencer som muligt, uddanner vi dem løbende med nye kurser.

Manpower

Manpower

Hos Maler Vikar.DK APS sætter vi kvalitet og udviklingen af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd.

Malervikar

Malervikar

Udlejning af malere – vikar til maleropgaver. Har du opgaver, som kræver indsats af et team af dygtige malere?

Om Maler Vikar

Om Maler Vikar

Maler Vikar blev etableret i Frederikshavn i 2015 pga. efterspørgsel i markedet efter kvalificeret mandskab inden for Maler og byggeri.